28.08.2016.

ID card- Portal predskolska.ba

ID card- Portal predskolska.ba The formulation […]
28.08.2016.

Portal predskolska.ba-lična karta

Portal predskolska.ba – lična karta Formulacija […]

O nama

O organizaciji

Predskolska.ba je nastala 2016. godine kao projekat neformalne grupe građana, profesora predškolskog odgoja i obrazovanja i web dizajnera. Svrha ovog projekta je informisanje javnosti o odgoju djece u predškolskom uzrastu, posebno roditelja i budućih roditelja. Također, cilj ovog projekta je dostaviti kvalitetne infromacije i za naučnu zajednicu, posebno studentima predškolskog odgoja i obrazovanja, socijalne pedagogije, i pedagogije uopćeno.

Tekstovi na stranici su naučno informativnog karaktera, proizišli iz rezultata različitih  istraživanja. Ukoliko tekst sadrži paragraf koji predstavlja individualno profesionalno mišljenje, isto će biti naglašeno.

Kopiranje tekstova je dozvoljeno, pa čak i poželjno, ukoliko se prate autorska prava vezana za informativni portal. Tj. da se navede izvor predskolska.ba.

Gdje se nalazimo

prof. pre.od. Aida Teljigović

U struci predškolskog odgoja od 2007. godine. Radila kao certificirana odgajateljica u vrtićima u Linkopingu u Švedskoj, gdje je i završila prvi dio školovanja u Kompetens Utvecklings Institute, Linkoping. Zvanje “profesor predškolskog odgoja i obrazovanja” stekla na IPF Univerziteta u Zenici 2013. godine. Ove godine brani magistarski rad na temu “Vrste i učestalost grešaka u govoru djece uzrasta od tri do pet godina”.

IT Cons. Haris Teljigović

Preko 25 godina se bavi informacionim tehnologijama. Studirao na Elsa Brandstroms Skola Linkoping, gdje je stekao naziv webdesigner i na Mittuniversitetet, Sundsvall, Švedska od 2004. do 2007. godine. Kao vođa projekta radio u nekoliko švedskih organizacija.

Također je certificirani trener preko 20 godina.

Kontakt

  Vaše ime (mandatorno)

  Vaš Email (mandatorno)

  Predmet

  Vaša Poruka

  Adresa:

  Vrandučka 122

  72 000 Zenica

  Bosna i Hercegovina

  E mail: [email protected]